Home 〉 뉴스 〉 공지사항

[Call for Papers] 2017 Comparative Analysis of Enterprise Data (CAED) Conference

작성자 : 관리자 작성일 : 2017. 3. 6 조회 : 310

Date: September 22-24, 2017

Location:  School of Economics, Sogang University, Seoul, Korea

CAED invites submissions of papers for its 14th conference in Seoul on all research using enterprise microdata. The aim of the conference is to promote scientific research using enterprise microdata. The conference is a unique meeting point for producers and users of these data, such as statisticians, economists and econometricians, but also an opportunity for policymakers to get acquainted with the newest research results and policy implications in this rapidly expanding field.

Topics of interest include but are not limited to:

• productivity

• trade

• resource reallocation and adjustment costs

• information and communication technology

• R&D

• market competition

• entry and exit dynamics

• transition and development

• labor issues

• environment

• corporate governance

• corporate finance

• linked employer-employee analysis

CALL FOR PAPERS

CAED is currently accepting submissions of papers for research using enterprise (business) microdata. Authors chosen to present papers at this conference will be notified in early June.

Submit: Either a full paper with an abstract of 400-600 words or an extended abstract of 800-1600 words, including a sufficient description of the data used in the analysis. Include title, authors, affiliations, and the email address of the corresponding author.

Email to:  caed2017@sogang.ac.kr

Deadline: May 1, 2017